..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::..
Download placut si bine ati venit pe acest forum !!
Lista Forumurilor Pe Tematici
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ..:: LAURENTZIU ::..:: THE BEST DESIGN ::..

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
beatrice17
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 80 ani
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. / Femei superbe si ... sexy / Simona Trasca - sexy topless!  
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ra
Membru noutz

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 42
Simona Trasca - sexy topless!

Simona Trasca, Pamela Anderson a Romaniei, este protagonista unui pictorial excitant realizat de fotograful Cristi Buga.




Simona Trasca, poreclita "Pamela Anderson a Romaniei" sau "Sexy Bond Girl", s-a lasat fotografiata pentru prima oara nud, intr-un pictorial realizat pentru Bucatarescu.ro.
Cu aceasta ocazie, blonda a acorda si un interviu in exclusivitate, in urma caruia am aflat ca la doar 16 ani s-a indragostit de consulul Libanului si a facut un copil cu el, astfel are acum un baietel in varsta de 14 ani.
Cei doi s-au despartit dupa sase ani, in momentul in care el i-a cerut sa renunte la religia ortodoxa si sa treaca la cea musulmana.




Simona Trasca s-a nascut pe 31 decembrie si are 31 de ani
Despre Simona Trasca se spune ca ar fi tot o "devoratoare de fotbalisti", ca si Ioana Popescu, insa nu sub aceasta titulatura vrea sa fie recunoscuta: "Ii cunosc pe Pulhac si Alexe, insa o relatie in adevaratul sens al cuvantului am avut doar cu portughezul Vitinha, de la CS Otopeni. Pentru el mi-am tatuat si un fluturas pe bazin, iar alaturi am scris "Viti". Dar, acum, sunt singura si nu ma grabesc sa incep vreo noua relatie, vreau sa ma linistesc si sa imi vad de viata mea. Ioana Popescu poate sa stea linistita, nu ii amenint suprematia in lumea fotbalistilor si nici nu am de gand sa povestesc detalii picante despre performantele lor in pat".




pentru ca vrea sa scape de umbra fotbalistilor, Pamela Anderson a Romaniei, isi incearca norocul in lumea artistilor. In urma cu cateva saptamani, Simona a fost surprinsa sarutandu-se cu pasiune cu Christian D, interpretul hit-urilor "Mamasita" si "Danca bonito".
Mai mult de atat, Simona Trasca este cunoscuta si drept amanta lui Dan Negru, desi a negat zvonurile conform carora cei doi ar avea o relatie.




_______________________________________
Descarca-ti mai repede si fara timp de asteptare fisierele de pe Filesonic cu un cont FREE

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la