..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::..
Download placut si bine ati venit pe acest forum !!
Lista Forumurilor Pe Tematici
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ..:: LAURENTZIU ::..:: THE BEST DESIGN ::..

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlexandraPopa la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 39 ani
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. / Filme Romanesti / Dacii (1967) Moderat de julya
Autor
Mesaj Pagini: 1
CINEFILU2008
Membru gold

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 377
Dacii (1967)




Info:
       
Gen:  Drama 
Format: DVD 5
Mărime fişier: 4.18 GB
Sursa: PRO VIDEO DVD RETAIL
Regia: Sergiu Nicolaescu 
Cu: Mircea Albulescu, Amza Pellea, Pierre Brice
Durata: 92 minute
Premiera in Romania: 1967
Īncărcat pe:



Sinopsis:


Decebal, marele rege al Daciei, este dispus la orice sacrificii pentru a pastra integritatea poporului sau. La orizont se prefigureaza o mare amenintare, imperiul roman, stat aflat intr-o continua expansiune. Danubius, fluviul care desparte cele doua lumi este traversat de acvilele romane. In ciuda faptului ca imprudentul Cornelius Fuscus si-a trimis avangarda intr-o capcana, ofensiva romana continua spre Sarmizegetusa, inima statului dac. In timp ce Decebal cauta sa se impace cu faptul ca sacrificiul suprem facut de fiul sau Cotyso nu a adus rezultatul sperat,  fiica sa Meda este intrigata de propriile sale sentimentele nutrite pentru Septimius Severus iar acesta din urma trebuie sa aleaga intre originea sa dacica  si cultura romana in care a fost crescut.



Download Link:




dacii (1967) dacii (1967)     format: dvd 4.18 sursa: pro video dvd sergiu cu: mircea

36.3KB

Modificat de CINEFILU2008 (acum 12 ani)


_______________________________________
Pentru cont premium File Factory aici:
Pentru cont premium Letitbit aici:

pus acum 15 ani
   
CINEFILU2008
Membru gold

Inregistrat: acum 15 ani
Postari: 377
Dacii - Kampf der Titanen gegen Rom  (1967)





Info:
       
Gen:  Istoric
Format: DVD 9
Mărime fişier: 7.21 GB
Sursa: DVD RETAIL
Regia: Sergiu Nicolaescu 
Cu: Pierre Brice, Marie Jose Nat, Amza Pellea
Durata: 102 minute
Premiera in Romania: 1966   
Īncărcat pe:



Sinopsis:


Decebal (Amza Pellea) este dispus sa faca sacrificiul suprem pentru a pastra integritatea poporului sau. Fiul sau, Cotyso (Alexandru Herescu), este daruit zeilor, spre disperarea lui Decebal si a fiicei sale Meda. Septimius Severus (Pierre Brice), un tanar roman devotat tarii sale adoptive, va fi pus sa aleaga intre originile sale de sange si cultura in care a fost crescut.

Filmul de debut in lungmetraj al lui Sergiu Nicolaescu.

"1963. Buftea. Cornea, directorul studioului, intelectual si politruc de profesie, ma intreaba: "Ati dori sa faceti un film de fictiune, aveti o preferinta?" Am raspuns destul de timid: "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi - Camil Petrescu". Era un roman care ma impresionase: razboi, dragoste, gelozie...."Camil Petrescu? Buna idee, dar de ce nu faci Patul lui Procust?" Intelegand ca imi pierdeam vremea, i-am raspuns: "Pentru ca nu cred ca un astfel de film se poate face astazi in Romania." "Poate un film istoric....", am indraznit eu. "Cam la ce te-ai gandit?" "Sa zicem Stefan cel Mare." "Imposibil! Il face Mircea Dragan." "Atunci Mihai Viteazul..." "Imposibil, il face Mihnea Gheorghiu.", a venit prompt raspunsul. "Traian si Decebal?" Tovarasul consulta o hartie pe care avea planurile urmatoarelor patru cincinale. "Imposibil, il face Mircea Dragan in 1985." "Atunci Dacii", am incheiat eu. Incurcatura. Dacii nu erau pe lista "cincinalurilor".
1965. Paris. Henry Deutschmeister, unul dintre cei mai importanti producatori din Franta, evreu roman nascut la Braila, mare si adevarat patriot, ma intreaba: "Vrei sa faci un film de fictiune, domnule Nicolaescu?" "Da. Un film in costume, Dacii." "De acord", a raspuns sec...si am facut filmul, o coproductie romano-franceza cu actorii Pierre Brice, Georges Marchal, Marie Jose Nat. In curand se vor implini 40 de ani de la premiera filmului...debutul meu...care a fost totodata si cel mai mare succes de public din Romania, prima manifestare publica de patriotism romanesc, indraznesc sa spun. Doi ani mai tarziu, in 1967, I.Gh.Maurer imi marturisea ca succesul de public al filmului l-a convins pe Gheorghiu Dej si pe el ca "ceva" se poate schimba in politica Romaniei. Sunt foarte mandru ca prin debutul meu am redeschis drumul nationalismului romanesc" (Sergiu Nicolaescu).


Download Link:



_______________________________________
Pentru cont premium File Factory aici:
Pentru cont premium Letitbit aici:

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la