..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::..
Download placut si bine ati venit pe acest forum !!
Lista Forumurilor Pe Tematici
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ..:: LAURENTZIU ::..:: THE BEST DESIGN ::..

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
GeorgianaIoana din Bucuresti
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 63 ani
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. / Filme Romanesti / Tanase Scatiu / Neamul Comanestenilor (1976) Moderat de julya
Autor
Mesaj Pagini: 1
laurentziu20
SEFU'

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 2923
Povestea lui Tanase Scatiu, un parvenit care isi asuma rolul de boier cu o mult prea mare seriozitate, dar care nu poate renuntza la obiceiurile sale lumesti - acest film a fost facut dupa romanul lui Duiliu Zamfirescu si reprezinta o ecranizare frumoasa a unui roman extrem de important pentru evolutia literaturii romane. In regia lui Dan Pita, filmul reflecta un traseu psihologic pe care nimeni nu-l putea creiona mai bine decit Victor Rebengiuc.
Originalul a fost un TV rip prost (chiar din seria celor foarte proaste). Am lucrat putin asupra lui, va ofer rezultatul cu specificatzia ca valoarea filmului in sine trebuie sa intreaca judecatile asupra imaginii. Rezolutia, dupa re-encodare, este de 704 x 520, am eliminat si efectul de macroblocuri pronuntzate. Exista jocuri sporadice de culoare care n-au putut fi eliminate, insa cred ca imaginea este la un nivel acceptabil.

imdb -


tanase scatiu neamul (1976) povestea lui tanase scatiu, parvenit care isi asuma rolul boier mult SEFU'

9.8KB


_______________________________________
EU FAC MEREU DIFERENTA !!!


CITESTE AICI PENTRU A EVITA PROBLEMELE

STOP TORTURARII ANIMALELOR!
Apasand pe linkul sau link-urile de mai sus declari ca esti de acord sa stergi orice material descarcat de pe in maxim 24 de ore. Administratorii acestui forum nu isi asuma nici o responsabilitate a unei eventuale incalcari al acestui advertisment.

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la