..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::..
Download placut si bine ati venit pe acest forum !!
Lista Forumurilor Pe Tematici
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ..:: LAURENTZIU ::..:: THE BEST DESIGN ::..

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Stefania_h0t la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Salaj
cauta Barbat
24 - 46 ani
..:: Laurentziu ::..:: The Best Design ::.. / Filme / In Jurul Lumii (2010) Moderat de julya, stefano
Autor
Mesaj Pagini: 1
CINEFILU2008
Membru gold

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 377
In Jurul Lumii (2010)





Info:
Gen:  Documentar
Format: DVD 5
Audio: Germana 2.0
Subtitrari:  Romana
Mărime fişier: ~ 4 GB
Sursa: DVD RETAIL
Durata: ~ 100 minute     
Premiera in Romania: 2010
Încărcat pe:



Sinopsis:


Călătorii virtuale în cele mai spectaculoase colţuri ale lumii!
Doreşti să călătoreşti fără să pleci de acasă? Seria de ghiduri În jurul lumii îţi oferă această oportunitate! Vino cu noi şi vom vizita împreună diferite locuri din lume, pentru a ne familiariza cu istoria, civilizaţia şi obiceiurile diverselor popoare, pentru a fi martorii minunilor naturii şi pentru a admira monumente străvechi.
La fiecare două săptămani, te aşteaptă o nouă revistă, plină cu articole, fotografii şi un DVD cu o durată de peste o oră.
Călătoreşte cu seria În jurul lumii şi vei trăi o experienţă de neuitat!
Orice călătorie pe care vrei să o întreprinzi trebuie pregătită din timp. „În jurul lumii”, faţă de alte colecţii, îţi oferă posibilitatea să vizionezi pe DVD locurile despre care citeşti şi în acelaşi timp să te poţi întoarce la revistă pentru a reciti informaţia. Astfel, vei avea parte de o vacanţă de neuitat, fără a pierde timpul în căutarea obiectivelor ce merită a fi vizitate. În plus, documentarea în prealabil asupra unui oraş, muzeu sau lăcaş de cult îţi oferă libertatea de a fi atent la detalii în loc să te oboseşti ascultând ceea ce spune, şoptit, ghidul grupului din care faci parte.
Articolele din revistă sunt însoţite de casete cu informaţii utile, astfel încât să ai o imagine de ansamblu asupra distanţelor dintre obiective şi să poţi afla dacă există căi de acces cu maşina sau trebuie să o iei la pas etc.
Pe ultima copertă a fiecărei reviste este ilustrată o hartă a obiectivelor turistice prezentate. Temperatura sau primejdiile din locurile pe care vrei să le vizitezi sunt de asemenea foarte importante şi sunt semnalate în ghidul practic pentru turiştii.
Odată parcursă revista care prezintă locul în care vrei să-ti petreci vacanţa, nu-ţi mai rămâne decât să-ţi faci bagajele şi să încarci bateriile aparatului foto. Nu uita să iei cu tine şi revista. S-ar putea să-ţi fie de folos la un moment dat.


Fiecare DVD conţine:

•70-100 minute de informaţii diverse despre locul respectiv
•Imagine şi sunet de înaltă calitate
•Meniu de selectare a diverselor capitole

Australia şi Brazilia, Marea Britanie şi Grecia, Egipt şi Iordania, Spania şi Kenia, China şi Cuba, Mexic şi Noua Zeelandă, Norvegia, Peru, Portugalia şi Thailanda, Turcia şi Franţa – acestea sunt doar câteva dintre destinaţiile propuse. Fiecare număr al seriei În jurul lumii are câte un cod de culoare corespunzător unuia dintre cele şase continente (Antarctica nu este prezentata) oferind posibilitatea de a localiza cu uşurinţă ghidul sau DVD-ul pe care îl cauţi!
DVD
DVD-ul reprezintă partea interactivă a acestei colecţii şi cel care te provoacă să începi planificarea vacanţei tale. Imaginea chiar spune mai mult decât o mie de cuvinte. Vizionarea DVD-ului, care prezintă o destinaţii pe care visezi de mult să le vizitezi, poate reprezenta un moment de relaxare şi bună dispoziţie în orice zi a săptămânii.


Download Link:


NR: 43 Brazilia - In ritm de samba


NR: 44 Kenya - Un mare safari


NR: 45 Florida - Tinutul soarelui


NR: 46 Emiratele Arabe Unite - Lux in desert


Modificat de CINEFILU2008 (acum 12 ani)


_______________________________________
Pentru cont premium File Factory aici:
Pentru cont premium Letitbit aici:

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la